Copa del Rei Badalona

L’Olímpic ha presentat una gran assistència durant tots els partits. Foto: Línia Nord

La Copa del Rei de 2023 a Badalona acaba amb dues sensacions: ha estat ben organitzada i amb l’opinió tant d’aficionats com d’institucions que no poden tornar a passar 38 anys per acollir de nou aquest esdeveniment.

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha expressat la seva satisfacció qualificant d’excel·lent l’organització d’aquests quatre dies.

D’altra banda, el president del Joventut de Badalona, Juanan Morales, afirmava aquest diumenge a una xerrada de l’ACB que el club parlarà amb l’Ajuntament perquè, vist l’èxit de l’edició d’enguany, Badalona presenti candidatura com abans millor per assolir l’estatus que tenen altres ciutats com Vitòria o Madrid.

Per l’afició verd-i-negra, la Copa ACB ha acabat amb un sabor agredolç per la derrota en els últims compassos de la semifinal contra el Lenovo Tenerife. Però més enllà de l’àmbit esportiu, la participació en les activitats celebrades a la ciutat ha estat un èxit.

A més, Badalona ha trencat el record d’assistència a una final de la Mini Copa. 8.630 espectadors van presenciar el partit entre Barça i Madrid, més del doble d’assistents que l’any passat a Granada (3.814).