bdncomlinianord

Els dos mitjans han firmat un conveni de col·laboració. Fotos: BdnCom i Línia

L’empresa dels mitjans públics de la ciutat, Badalona Comunicació, i el Grup Comunicació 21, editor de Línia Nord, han firmat un conveni de col·laboració a partir del qual els dos mitjans sumen esforços per enfortir-se mútuament.

Concretament, el conveni contempla un intercanvi publicitari estable mitjançant el qual Badalona Comunicació s’anunciarà a les pàgines en paper i a l’edició digital de Línia Nord, en espais preferents, mentre que el setmanari ho farà a la ràdio i a la televisió públiques en els espais de màxima audiència.

“Sempre és una bona notícia que dos mitjans de comunicació de proximitat s’ajudin mútuament per arribar més i millor al seu públic, i en aquest cas la ràdio i la televisió públiques i el setmanari Línia Nord són perfectament compatibles”, afirma el director editorial dels diaris Línia, Arnau Nadeu, que avança que, per exemple, la falca de Línia Nord s’emetrà, entre altres, durant les retransmissions de la Penya.

“Badalona Comunicació i Línia Nord compartim l’objectiu de fer un periodisme honest, plural i rigorós. Així ho avalen les dues trajectòries, que ara sumen esforços per continuar millorant el servei informatiu que ofereixen als badalonins i badalonines”, conclou Nadeu.