Bons descompte

L’Ajuntament preveu un impacte econòmic de 900.000 euros. Foto: Twitter (@Torrents_d)

La campanya A Badalona som bons! arriba a la seva segona edició. L’Ajuntament de Badalona i la Cambra de comerç destinaran 365.000 euros per posar a disposició de la ciutadania 91.000 bons de consum. L’impacte previst en el teixit comercial de la ciutat és d’uns 900.000 euros.

Cada usuari tindrà la possibilitat de descarregar 10 bons promocionals que suposaran un estalvi de quatre euros per cada 10 gastats en els comerços adherits a la campanya. És a dir, per cada badaloní que faci una compra de 100 euros només en pagarà 60, un 40% d’estalvi. Una edició que pretén triplicar les botigues adherides a la campanya i superar les 300.

Els bons es podran adquirir, igual que en l’última campanya feta al desembre, a través d’un web que farà públic l’Ajuntament. A més, també s’habilitarà un punt presencial a l’oficina de turisme de Badalona per fer la gestió en persona.

S’engega el bo solidari

Com a novetat, també s’ha habilitat un bo extra solidari per bescanviar en establiments d’alimentació que s’adhereixin a l’acció social del banc d’aliments. La dinàmica serà la mateixa que els altres bons i es contribuirà a ajudar a veïns de Badalona en situació de vulnerabilitat.