Aragonès Badalona

Aragonès, durant la seva intervenció a Badalona. Foto: ERC

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha passat aquest vespre per Badalona en el marc d’un acte de campanya d’ERC i del seu líder badaloní Alex Montornès.

Durant la seva intervenció, Aragonès, s’ha mostrat convençut que Albiol no serà el pròxim alcalde de la ciutat. “Nosaltres som els qui aturarem Albiol”, ha afirmat el president català. Al mateix temps, ha llançat una indirecta cap al candidat de Junts a la ciutat, David Torrents, que aquesta setmana deia, tot i que després rectificaria, que entre Albiol i Montornès ell es quedaria amb Albiol. “No acceptem ni acceptarem lliçons d’aquells que volen deixar passar abans un alcalde populista que un alcalde d’Esquerra”, ha dit Aragonès.

Per la seva banda, Montornès ha afirmat que vol ser el pròxim alcalde de Badalona “per impulsar un govern fort, d’esquerres i republicà, que garanteixi l’estabilitat que aquesta ciutat necessita”. El candidat d’ERC ha definit la gent del seu partit com la gent que no es rendeix mai i ha assegurat que volen celebrar la victòria de la Badalona emprenedora, treballadora, feminista, verda, inclusiva, que afronta tots els reptes i que diu prou als discursos populistes, de l’odi i de la por”.