Espectacles com aquest es tornaran a veure aviat a la ciutat. Arxiu

Tots aquells badalonins que es considerin aficionats a l’art de la màgia tenen una cita aquest mes amb el Festival Internacional de Màgia, XI Memorial Li-Chang, que arriba a la ciutat per onzè any consecutiu. Les Gales Internacionals de màgia tindran lloc els dies 25, 26 i 27 de febrer al Teatre Zorrilla. Els espectadors podran votar i escollir el mag que guanyarà el Premi Li Chang, guardó que es lliurarà durant la gala de diumenge a la tarda. A banda, durant la gala de dissabte s’atorgarà la Menció Honorífica del Festival en reconeixement a la carrera artística i trajectòria professional d’una personalitat del món de la màgia. Per primer cop serà una maga, l’argentina Silvana, qui farà de mestra de cerimònies de les gales.

Aquest festival porta el nom de Memorial Li-Chang en record i homenatge al mag badaloní Joan Forns, de nom artístic Li-Chang, que va portar arreu del món els seus espectacles de màgia i domini de totes les especialitats d’aquest art. El Festival no només consisteix en les gales al Zorrilla esmentades anteriorment, sinó que compta amb un seguit d’activitats paral·leles molt interessants, com ara veure al mag Juan Tamariz sobre al Teatre Blas Infante el dissabte 19 de febrer, diversos espectacles al Zorrilla els dies 12, 13 i 18 de febrer; i tallers i actuacions per a petits i grans als centres cívics i biblioteques de la ciutat.

El Festival Internacional de Màgia és un dels més importants que se celebren a Espanya, i per tant és una de les activitats badalonines que adquireixen un ressò mediàtic més enllà de casa nostra.