Màgic Badalona

El cas va sortir a la llum arran d’un vídeo gravat pels agressors. Foto: Màgic Badalona

El cas de la violació grupal a una nena d’onze anys al Centre Comercial Màgic de Badalona està al focus de tots els mitjans. A banda de la gravetat dels fets, les coses empitjoren per a la família de la víctima, que ha denunciat amenaces de mort i una agressió a un dels fills.

Segons explicava El Mundo aquest dimarts, un home hauria intentat agredir un dels germans de la víctima de la violació amb un ganivet a la sortida de l’institut, concretament el que va descobrir què li havia passat a la seva germana.

Amenaces de mort

El jove acudeix al centre educatiu escortat per mossos de paisà diàriament perquè, tal com va explicar a TV3 un altre germà de la nena, ha rebut amenaces de mort per WhatsApp per part d’un desconegut, que li retreu que per culpa seva hi ha un noi tancat en un centre de menors. “Admet que no es coneixen, però que li fa pena i que per aquest motiu el matarà”, assegura, “sap on està la seva escola i li diu que a la sortida rebrà dues punyalades”. Precisament, va ser aquest germà qui va descobrir què li havia passat a la nena.

Els agents que acompanyen el jove al centre no haurien aconseguit atrapar l’agressor, que hauria fugit de pressa. Es tractaria de la mateixa persona que l’amenaça de mor i, segons la periodista Anna Punsí, no costarà localitzar-lo perquè enviava els missatges des d’un telèfon particular i tenia foto al seu perfil de WhastApp.

De fet, aquest dijous l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha assegurat a El món a RAC 1 que la investigació dels Mossos per identificar l’autor de les amanaces està molt avançada i que el cos policial està a punt de localitzar l’individu.

En tot cas, segons Anna Punsí, “l’amenaça és real i el nen no s’atreveix a sortir de casa”. La família viu moments durs i fins i tot s’estaria plantejant marxar de la ciutat.

Un vídeo dels fets

En l’entrevista aL Planta Baixa de TV3, el fill també assenyala que el cas va sortir a la llum arran d’un vídeo gravat pels agressors. “El meu germà arriba i diu que li han explicat que a l’escola corre aquest vídeo”, sosté. De fet, lamenta que el seu germà va rebre “burles” per aquest motiu, i que un dels agressors el mostrava a diverses persones perquè se sentia “orgullós”. Actualment, els Mossos investiguen els fets, i segons el jove, estan protegint el germà després d’haver estat el receptor d’aquestes amenaces per telèfon.

El testimoni també lamenta que aquesta situació “li podria haver passat a qualsevol noia” i espera que el delicte tingui “conseqüències” pels responsables.