L’artista badaloní porta més de vuit anys en el món de la música. Arxiu

Com ja avançàvem la setmana passada, aquest proper divendres s’estrena una nova edició del cicle de concerts Musica’t, que ocuparà les dues nits del cap de setmana al Teatre d’El Círcol, i la de dissabte dia 22, la propera setmana.

El primer concert, que començarà a les 21:30h del dia 14 de gener, serà del cantautor badaloní Albert Fibla. Aquest artista, que es dedica professionalment a la música des de l’any 2002, oferirà un concert íntim, en format acústic. Fibla té fins al moment quatre discos al mercat: ‘Senzill’ (2004), ‘El vals de la ingenuïtat’ (2006), ‘El món es mou’ (2008) i ‘En directe al Barnasants’, que va sortir al carrer el 2010 i que serà el que domini el concert. És un músic que s’ha forjat amb les seves actuacions en diversos locals de música en directe de Barcelona, que ha col·laborat amb artistes de la talla de Gerard Quintana i ha guanyat diversos premis, entre ells l’Enderrok 2008 a la millor cançó de cantautor per votació popular.

D’altra banda, en el marc d’aquest cicle de concerts Badalona rebrà la visita del grup catalano-andorrà Lexu’s, format per Carles Gómez a la veu, Jordi Augé al teclat i Albert Nadal a la bateria. Serà un concert unplugged que inclourà cançons dels tres discos que la banda ha publicat al llarg de la seva trajectòria -‘Saps’ (2004), ‘Sent amb mi’ (2006) i ‘La vida perfecta’ (2008)-, tocades amb bateria, guitarres acústiques, veus i, com a novetat, un violí. Els Lexu’s, que tocaràn a El Círcol dissabte dia 15 a les 21:30h, han optat diverses vegades al premi Millor Disc Català de l’any, de la cadena Ràdio 4; i en múltiples ocasions s’han utilitzat temes seus per a campanyes publicitàries.

WhatsApp