La plataforma Sant Roc Som Badalona -una de les entitats presents al Consell de l’Habitatge- atén famílies vulnerables. Foto: Sant Roc Som Badalona

L’Ajuntament de Badalona ha suspès la celebració del Consell Escolar i del Consell de l’Habitatge després que les diferents entitats participants demanessin el seu ajornament per falta d’informació respecte al contingut de la reunió. Segons apunten els membres de les comissions, les dues trobades van ser convocades amb poca antelació i sense la documentació pertinent, fet que va impossibilitar la concreció d’unes propostes de consens per poder elevar-les al Consell General del Pacte per a la Reactivació Econòmica i Social, l’ens que les formacions van acordar crear el passat Ple per impulsar un pla de xoc per fer front a la crisi per la pandèmia.

En matèria d’habitatge, tant les entitats com el grup d’ERC coincideixen a demanar al consistori que tingui en compte la nova iniciativa que ha posat en marxa la Generalitat que permet que l’Agència d’Habitatge de Catalunya llogui pisos privats buits per poder-ne cedir l’ús a famílies en situació de vulnerabilitat.