Fernández Saltiveri

Fernández Saltiveri en un acte amb Isabel Díaz Ayuso. Foto: Twitter (@Saltiveri_AF)

L’exvicepresident del PP Català i exconseller delegat de Badalona Comunicació, Albert Fernández Saltiveri, ha quedat absolt per falta de proves dels delictes de maltractament en l’àmbit familiar, coaccions continuades i injúries lleus contra la seva exdona, Irene Pardo, actual líder del Partit Popular de Sant Adrià.

Al judici, que va celebrar-se l’abril passat, Pardo va ratificar tots aquells successos que denunciava i pels quals la Fiscalia demanava a Fernández Saltiveri 3 anys de presó. Entre els de més gravetat, tal com va explicar la denunciant, hi hauria una agressió amb un casc de moto que s’hauria produït el 2019.

“Versions contradictòries”

Segons la sentència a la qual ha tingut accés El Periódico, el jutge assegura que els fets no han quedat “prou provats” i que les versions dels fets d’acusat i denunciant són “contradictòries” i no hi ha “elements objectius” que esclareixin els testimonis. A més, es destaca que els informes mèdics presentats “no són concloents” i que la versió de la denunciant “no és constant”.