La cadira que van tirar al camp. Arxiu

Com si d’un mal d’ull es tractés, la Penya encadena desgràcia rere desgràcia. Primer van ser les lesions de Flis, Norel i English, després la derrota contra el Cajasol i, finalment, la baixa de Josep Franch. A això cal sumar-li, si deixem l’arbitratge de banda, la precària situació econòmica del club que impedeix reforçar l’equip. I tot plegat a dues setmanes de l’enfrontament contra el Regal Barça a la Copa del Rei.

El partit del diumenge, i sobretot el què va ocórrer fora de l’àmbit esportiu, resumeix la sensació d’impotència que viu l’afició verd-i-negre. Per una banda l’actuació d’Arteaga, àrbitre molt conegut a Badalona, va encendre el públic expulsant a Pepu Hernández a la mitja part i, d’aquesta manera, començant la segona meitat amb quatre tirs lliures en contra. Per l’altra banda, els jugadors també van protagonitzar moments de tensió, com el xoc entre Davis i Hosley. Per acabar-ho d’adobar, algú del públic va esclatar i va llançar la seva cadira contra el parquet.

Del partit en si cal destacar el començament favorable per la Penya, malgrat que Bullock va ficar al Cajasol per davant amb un triple abans de concloure el segon quart. Els següents minuts van ser un calvari pels de Pepu. Un Satoransky enorme va empènyer els sevillans i va fer dos grans taps a Robinson i a Hosley. El Joventut no va reaccionar i a falta de dos minuts pel final ja perdien de vint.

Durant el partit, Josep Franch va rebre una genollada a l’adductor. Després de realitzar-li una ressonància es va confirmar la lesió del jugador i és dubte per viatger a Menorca. Així, Franch s’uneix als seus companys Flis (podria tornar en breu), Norel (sis mesos lesionat) i English (quatre mesos). Gairebé se’ls uneix el cinquè, Llovet, que va patir una fissura de menisc però no és greu.