El passat divendres a la nit el cos policial dels Mossos d’Esquadra juntament amb la Guàrdia Urbana, van organitzar un operatiu conjunt. La finalitat era inspeccionar un total de 8 bars situats a diferents barris de la ciutat que havien provocat diverses queixes relacionades amb el consum de begudes al carrer, el consum d’estupefaents, música amb el volum molt alt i excés de l’aforament, entre altres motius.

L’operatiu va iniciar-se a les set de la tarda del divendres dia 11. Els agents van inspeccionar, en total, dos bars situats al barri de Sant Roc, un bar de La Salut, dos de Llefià, un bar del Congrés, un altre del barri del Remei i un d’Artigues, en aquest últim els agents van trobar una sala reservada on s’hi fumava marihuana i bosses amb restes de cocaïna.

En total es van identificar 197 persones i es van produir 9 detencions. Vuit d’aquestes detencions van tenir lloc a un bar del carrer de Pau Piferrer, al barri de La Salut: 6 persones van ser detingudes per delictes contra la salut pública, concretament per venda d’haixix i dues més per falta contra la propietat intel·lectual en vendre DVD falsificats. L’altra detenció es va produir en un bar de l’avinguda del Marquès de Mont-roig, al barri de Sant Roc, per ordre judicial de recerca i detenció.