Quan, atrapats en la rutina, mirem el calendari i hi veiem assenyalades les vacances de Setmana Santa, tenim la mateixa sensació que té algú que camina pel desert i veu un oasi de lluny. Per això, cal esprémer al màxim aquests dies de desconnexió tan esperats, i no hi ha millor manera de fer-ho que organitzar una escapada.

La situació és la que és i no podrem escollir un destí llunyà ni exòtic: ens haurem de quedar a Catalunya. Però tenim molt a prop llocs únics que poden fer-nos sentir que som a milers de quilòmetres de casa. Per escollir l’escapada perfecta, primer hem de pensar en el tipus de destinació que estem buscant. Segurament, si estem cansats de viure en una ciutat, tindrem ganes d’experimentar la vida de poble. En aquest cas, una bona opció pot ser llogar una casa rural durant uns dies.

Les restriccions també limiten la companyia que podem triar per a la nostra escapada: o la fem amb la nostra bombolla o la fem sols. Fer una escapada amb la família, la parella o els amics millorarà els vincles que ens hi uneixen, mentre que fer-la sols ens servirà per reflexionar i conèixer-nos millor.