La jove atleta, al podi del Campionat d’Espanya. Foto: UGE

Campiona d’Espanya de 400 metres lliures i bitllet per a l’Europeu sub18 (que es disputarà a finals d’agost a Rieti) a la butxaca. Laia Zurita, de la UGE Badalona, continua demostrant que és una de les atletes amb més present (i futur) del panorama català i va guanyar la final amb un temps de 56 segons i 46 centèsimes, que significa també la seva millor marca personal en aquesta distància.

A banda del resultat de Zurita, l’altra gran notícia per a la UGE en l’estatal sub18 en pista coberta va ser l’actuació de Marc García, cinquè en la mateixa prova que Zurita, amb una marca de 50 segons i 88 centèsimes.