La defensa badalonina frena una ofensiva madrilenya. Foto: J. Carreras / Osos

Els Dracs continuen invictes després de vèncer en el millor partit de la cinquena jornada del Grup Nord de la Serie A. El conjunt d’Óscar Calatayud va adjudicar-se, in extremis, la victòria al camp dels Osos Rivas dissabte passat en un enfrontament que va resoldre’s a la pròrroga (38-39).

La victòria a la Comunitat de Madrid no s’explica sense l’extraordinària actuació del quarterback drac Anthony Gardner, que va repartir sis passades de touchdown i que va guanyar-li la seva partida al també estat-unidenc Kevin Burke, el líder de l’ofensiva dels Osos. Gardner va començar el seu recital connectant amb el debutant Stefan Borkovic, però les dues següents anotacions van ser del conjunt local. Els Dracs aconseguirien anotar de nou (tot i que van fallar el xut del punt extra), encaixarien un field goal i anotarien de nou sis punts per marxar al descans amb un ajustadíssim 17-19.

El millor moment del matx per als Dracs va coincidir amb la tornada dels vestidors; l’equip de Calatayud va arribar a tenir una renda de nou (17-26), vuit punts (24-32) i sis punts (32-38), però va veure com els locals sempre trobaven la manera de retallar-la.

A la pròrroga, doncs, els badalonins van anotar un punt i el xut a pals posterior, de manera que tot i que els locals també van aconseguir arribar a l’end zone, la defensa dels Dracs va bloquejar el xut que hauria enviat el matx a un segon temps extra.

Els sèniors de l’entitat gaudiran d’un merescut cap de setmana de descans; les noies tornaran a la feina per preparar el partit contra les Tres Cantos Jabatos.