Una vista general de l’Estadi Municipal. Foto: Eloy Molina / CFB

Si fa dues setmanes es feia oficial que l’Estadi Municipal de Badalona seria la seu dels partits del play-off d’ascens a Segona B del grup català de Tercera, des de finals de la passada comença a prendre força la possibilitat que els partits es juguin amb públic.

De fet, en el protocol dissenyat per la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), pel que feia a aquestes fases d’ascens donava les competències als governs, de manera que serà el Departament de Salut de la Generalitat qui tindrà l’última paraula per determinar si a les graderies del recinte badaloní hi pot haver aficionats de la UE Sant Andreu, el CE Europa, el CE l’Hospitalet i el Terrassa (els quatre conjunts classificats) o bé del CF Badalona o de qualsevol altre equip de Catalunya. L’Estadi Municipal, inaugurat a principis de l’any 2017, té una capacitat per a gairebé 4.200 espectadors.

El play-off està fixat per al tercer cap de setmana del mes que ve (18 i 19 de juliol), quan es disputaran les dues semifinals, una cada dia, mentre que el partit que decidirà quin dels quatre conjunts es guanya l’ascens a la categoria de bronze del futbol espanyol es jugarà la setmana següent. A hores d’ara, la RFEF encara no ha confirmat els horaris d’aquests tres partits.

Precisament aquest calendari esponjat podria facilitar que es doni llum verda a la presència d’aficionats a l’Estadi. Línia Nord s’ha posat en contacte amb el Departament de Salut i amb la Secretaria General de l’Esport per conèixer la situació actual, però de moment no hi ha cap novetat sobre el tema.