Laia Zurita i Marc García, de la UGE Badalona, són els nous campions de Catalunya sub 18 en la prova dels 400 metres. Els dos joves valors del club van tornar a brillar a Granollers i, a més, Zurita va aconseguir penjar-se l’or rebaixant la millor marca històrica del campionat.

Zurita ja havia estat la millor en la seva sèrie de semifinals, accedint a la final amb una de les dues marques de les tres sèries inferiors al minut, però a l’hora de la veritat encara va rendir millor; va completar la volta en 56 segons i 44 centèsimes, convertint-se en la nova plusmarquista del Campionat de Catalunya de la categoria.

García, en canvi, no va accedir a la final amb la millor marca de les semifinals, però els 49 segons i 39 centèsimes que va registrar van ser suficients per coronar-lo com el millor atleta del país en aquesta distància.

A la capital del Vallès Oriental també van competir Judit Bruno, Hugo Habas, David Ballester i Francesc Nicolás, tot i que no van pujar al podi.