López Arostegui en una acció ofensiva del partit d’ahir. Foto: Virtus

Una imatge notable sense premi. La Penya va perdre a Bolonya en el primer partit de la sèrie del Top8 de l’EuroCup de bàsquet (80-75) i sap que per superar l’eliminatòria haurà de guanyar dos partits contra la Virtus.

La victòria dels locals, que continuen invictes en la competició europea, s’explica en bona part per una estadística: van poder llançar 39 tirs lliures, per 14 del Joventut. Tot i això, l’actuació dels badalonins va ser molt bona durant els primers 30 minuts del partit, si bé en el darrer parcial només van poder anotar 12 punts.

Carles Duran va lloar l’actuació dels seus jugadors, elogis compartits pel tècnic dels italians, Sasha Djordjevic, que va dir que la plantilla verd-i-negra té “un gran coneixement del joc”.

Els badalonins, doncs, han de recuperar forces i moral, ja que demà passat a les set de la tarda es jugarà el segon partit de la sèrie, l’únic a l’Olímpic. El Joventut ho tenia tot preparat per si podia entrar públic al pavelló, però avui ha sabut que això no serà possible.

TRES OPCIONS DE RENOVACIÓ
Per altra banda, el club ja ha posat en marxa la campanya de renovació dels abonaments de cara al curs que ve. La Penya ofereix tres opcions: donar suport al club amb la renúncia de la quota no gaudida aquesta temporada, la devolució de l’import en tres anys (en cadascuna de les pròximes tres campanyes s’aplicaria un descompte del 33%) o bé un 2×1, amb la compensació d’un seient de la mateixa categoria o inferior per a un familiar o amic del soci que no hagi estat soci entre els anys 2019 i 2021.