Aquatló Badalona

Jordi García Gracia va ser un dels noms destacats de la competició. Foto: Aquatló Badalona

La dinovena edició de l’Aquatló Ciutat de Badalona va reunir el passat 12 d’octubre 279 persones, rècord de participació d’aquest històric esdeveniment, organitzat pel Club de Natació de Badalona. En total, 100 persones més que en la passada edició, la primera després de la pandèmia i sent Campiona de Catalunya per Grups d’Edat.

A més, cal destacar l’èxit del segon Aquatló Jove, amb 100 participants, i que va acabar amb la victòria d’Héctor Barrios i la segona posició de Jan Nájera en categoria cadet.

Entre els participants absoluts, triatletes de renom, com l’australià Marcel Walkington o Albert Garcia, del Club Natació Badalona, però sobretot els guanyadors de la prova: Anna Flaquer, del KATAO Bracelona i tot un referent d’aquest esport, i el badaloní Jordi García Gracia, que venia tot just de guanyar el triatló de Barcelona. Ara, després del doblet a casa, García es traslladarà el 23 d’octubre a Tànger per participar en la Copa Àfrica i tancarà la temporada a la Copa del Món, que se celebra a Viña del Mar, Xile.

En la competició per equips de l’Aquatló el Club Natació Badalona va aconseguir pujar al segon calaix del pòdium en categoria masculina i la sisena posició en la femenina.