El partit de dissabte serà un dels més difícils de la segona volta. Foto: FSA

Les líders reben les quartes de la classificació. L’Snatt’s Sant Adrià serà el protagonista del millor partit de la quinzena jornada de lliga (i un dels més exigents de la segona volta) demà passat a les cinc de la tarda al Ricart contra l’Unicaja de Màlaga.

L’enfrontament s’havia de jugar al Marina Besòs, com tots els de les de César Aneas, però el temporal que ha colpejat aquests dies la comarca i la resta del país va fer caure part de la coberta del pavelló, fet que impossibilita qualsevol pràctica esportiva fins que la situació es resolgui.

Sobre el parquet, doncs, es veuran les cares dos conjunts que arriben en un bon moment, amb les liles al capdavant de la taula, igualades amb Gran Canaria i Ardoi, i les malaguenyes com a un dels tres conjunts que aspiren a atrapar les colíders. Verónica Matoso, Gema García i Bineta Ndoye són les tres jugadores més perilloses del conjunt de la capital de la Costa del Sol.

BON INICI DE SEGONA VOLTA
L’objectiu de les liles, doncs, ha de ser guanyar a casa i confirmar les bones sensacions que va desprendre l’equip a la pista del Segle XXI en l’estrena de la segona volta (51-84). Malgrat el gran nombre de baixes, les d’Aneas van dominar el partit de forma clara a Esplugues i només van perdre el segon parcial (14-11). Txell Alarcón, amb 32 de valoració, va ser la millor jugadora del matx i la tercera millor de la jornada.