La capitana Helena López va brillar en el darrer partit a casa. Foto: FSA

L’Snatt’s Sant Adrià ja depèn de si mateix per acabar la temporada regular en la primera posició del grup B de la Lliga Femenina 2. Les liles afrontaran el desplaçament de demà passat a la pista del GEiEG sabent que les matemàtiques, a partir d’ara, són ben fàcils: nou victòries en els nou partits que resten garanteixen la primera plaça.

El primer d’aquests exàmens, doncs, serà a Sant Narcís, per veure’s les cares contra el filial de l’Uni Girona en un dels enfrontaments més atractius de la divuitena jornada del curs. Les gironines han perdut pistonada, però encara tenen opcions a aspirar a una de les darreres places que donaran dret a lluitar per l’ascens en la fase final.

Les liles han aconseguit dependre d’elles mateixes gràcies als resultats de la darrera jornada, amb el seu triomf incontestable contra l’UCAM combinat amb la derrota del CB Gran Canaria a la pista de l’Ardoi.

SENSE HISTÒRIA
L’equip lila tindrà moltes més opcions d’acabar en primera posició si torna a exhibir, tant a Girona com en la resta de jornades, una versió semblant a la mostrada diumenge passat contra l’UCAM al Ricart (93-36).

El partit va tenir història durant els primers 10 minuts, però a partir del segon parcial les de César Aneas va prémer l’accelerador en els dos extrems de la pista i no va permetre més de 10 punts a les visitants en cap dels parcials. Helena López, amb 20 punts, va ser la màxima anotadora del matx.