Un moment del darrer partit a casa contra el Mestalla. Foto: Eloy Molina

La segona etapa de Manolo González al CF Badalona va començar diumenge passat a la Nucía, però el gallec es reestrenarà davant de l’afició aquest diumenge a les cinc de la tarda contra l’Olot.

El preparador gallec voldrà sumar els primers tres punts del curs contra els garrotxins, que són tretzens i que arriben a la ciutat després de sumar dos dels últims nou punts que han disputat.

EMPAT A DOMICILI
El retorn de González a la banqueta escapulada, doncs, va permetre afegir un punt més al balanç provisional del primer equip. El Bada va empatar en la visita al CF la Nucía (1-1) en un partit que es va posar de cara per a l’equip ben aviat, gràcies a un gol de Cris Montes, aprofitant una assistència de Robert Simón. L’equip, de fet, va tenir alguna ocasió més per ampliar aquesta diferència en el primer temps, però l’empenta del conjunt local després del descans va acabar servint perquè s’equilibressin les forces. El Badalona va acabar amb 10, per l’expulsió d’Iván Malón.

DOBLE ASSEMBLEA
La setmana, però, va començar amb un doble anunci institucional que serà clau per al futur de l’entitat. Els dies 28 i 29 d’aquest mes estan convocades dues assemblees generals.

La primera ha de servir per aprovar els comptes del curs passat i el pressupost d’aquest exercici, però en l’extraordinària està previst que dimiteixi tota la Junta Directiva i que prenguin possessió del càrrec els membres de la Comissió Gestora que ha d’assumir el control durant el procés de conversió del club en societat anònima esportiva.