Aneas dona instruccions en el debut a la lliga. Foto: Twitter (@jepi2000b)

L’Snatt’s Sant Adrià canvia de dia i d’hora de joc aquest cap de setmana, tot i que l’objectiu lila segueix sent el mateix: sumar una nova victòria, que seria la tercera consecutiva, i que permetria que les de César Aneas seguissin al capdavant de la classificació del grup B de la Liga Femenina 2. El rival en aquesta tercera jornada, que es jugarà demà passat a dos quarts de 10 de la nit al Pavelló Ricart, serà el CB Almería.

L’equip andalús afronta la cita en una dinàmica completament oposada a la de les adrianenques: havent perdut els seus dos primers partits. La base argentina Macarena d’Urso i la pivot Alicia González han estat les jugadores més destacades del seu equip fins ara.

INCONTESTABLE
Les liles, doncs, voldran mantenir la seva versió més recent, incontestable i sòlida, que els ha portat a guanyar els dos primers partits i a destacar especialment en l’aspecte defensiu.

De fet, Aneas va lloar particularment la intensitat defensiva de l’equip durant els 40 minuts en la victòria a los Guindos contra l’Unicaja (44-75). De fet, el partit gairebé es va quedar sense història després del 9-24 amb el qual es va tancar el primer període; els dos equips van exhibir un nivell gairebé idèntic durant el segon i el tercer quart, mentre que un darrer esprint lila en els últims 10 minuts ampliaria encara més la distància. Mireia Vila (18 punts en 6 triples) i Miljana Dzombeta (17 punts) van ser les principals referents ofensives de l’Snatt’s.