Irene Broncano va debutar contra el Viladecans. Foto: FSA

L’Snatt’s Sant Adrià defensarà el seu títol de Lliga Femenina 2 a la Final a Quatre, mentre que la Penya tanca la fase prèvia d’aquesta competició amb dues derrotes en dos partits.

Les de Dani José van superar el Viladecans (68-63) en un partit que van començar dominant de forma clara en els primers tres períodes. Les visitants van posar-li picant en els últims minuts, però les liles van accedir a la final de la mà de la debutant Sarah Saba, que amb 13 punts va ser la màxima anotadora del matx.

La Penya de Guillem Abelló, per la seva banda, encara té marge de millora de cara a l’inici de la Lliga Femenina 2, ja que va perdre de forma clara contra el Segle XXI (45-72). Un parcial de sortida de 7-23 va condemnar l’equip a remar contra corrent i únicament va aconseguir adjudicar-se el tercer quart.