Tres partits separen les liles del retorn a la màxima categoria. Foto: FSA

La història es repeteix, o podria repetir-se. El primer equip de l’Snatt’s Femení Sant Adrià disputa, a partir d’aquest divendres, una nova fase d’ascens a la màxima categoria del bàsquet estatal, la Lliga Femenina Endesa. Aquesta vegada, les de Dani José se la jugaran al Pabellón Europa de Leganés, que entre demà i diumenge serà l’escenari on es decidiran quins dos conjunts tenen dret a l’ascens.

L’Ardoi, segon classificat del grup A, i el Canoe, quart del grup B (i que només va sumar un triomf més que el cinquè, el RaCa Granada) seran els dos conjunts contra els quals s’enfrontaran les liles. El primer partit serà contra les madrilenyes divendres a dos quarts de dues del migdia, mentre que el partit decisiu serà dissabte a la mateixa hora contra el conjunt navarrès.

Els millors equips de cadascun dels quatre grups es classificaran per a les semifinals, que es jugaran diumenge a les quatre (aquesta és la que disputarien les adrianenques) i a les sis de la tarda. Els vencedors d’aquests dos partits s’hauran guanyat l’ascens de categoria.

PÚBLIC A LES GRADERIES
Igual que va passar en les dues darreres jornades de la fase regular de la temporada 2020-21, hi haurà públic a les graderies del recinte esportiu. De fet, el CB Leganés, organitzador de la fase final, ha posat a la venda abonaments d’entrades per als dos partits de la fase de grups, que es poden comprar per 18 euros.