L’última victòria a la lliga va ser el 20 de novembre de 2020. Foto: ISC

Que no es compleixin dos mesos sense guanyar cap partit a la lliga. L’Industrias Santa Coloma visita aquest diumenge a les cinc de la tarda la pista de l’Osasuna, a Pamplona, necessitat d’una victòria que serveixi per rearmar anímicament l’equip i que, de retruc, els pugui allunyar de la zona perillosa de la classificació.

I és que ara mateix els de Javi Rodríguez són quinzens (ocupen la posició de play-off per no baixar), ja que l’últim triomf que van aconseguir a la lliga es remunta al 20 de novembre (1-2 a la pista del Palma Futsal). Els colomencs sumen 16 punts, els mateixos que el Jaén (tot i que els andalusos tenen quatre partits pendents) i el Córdoba (que també ha de jugar dues jornades suspeses), però la situació actual és lluny de ser crítica, ja que les posicions de play-off pel títol són a només quatre punts (el Sala 10 Zaragoza, vuitè, en suma 20).

L’Industrias, que va perdre el primer partit del 2021 (2-3 el dilluns de la setmana passada) voldrà recuperar la seva excel·lent versió a domicili del tram inicial de la lliga per derrotar el conjunt d’Imanol Arregui, que ha sumat dos punts dels últims nou i que només suma un punt més que els de Santa Coloma.

ÁLVAREZ, AL TOP10 MUNDIAL
Esportivament, a més, dilluns es va conèixer que el capità David Álvarez és un dels 10 nominats al premi a millor jugador jove del món, els Futsal Awards 2020. El colomenc Adolfo Fernández, ex Industrias i actualment al Barça, va ser el guanyador d’aquest premi en tres ocasions de forma consecutiva (entre els anys 2014 i 2016).