Un moment del partit a Ferrol. Foto: Hugo Nidáguila / O’Parrulo

Dissabte a la tarda l’Industrias tancarà la primera setmana del campionat 2020-21 amb doble compromís. Els de Javi Rodríguez, a més, afrontaran un dels partits més esperats de cada temporada, la visita d’ElPozo de Múrcia, flamant subcampió d’Europa, que posarà a prova els colomencs en el segon partit al Camp del Ferro.

Els murcians juguen el segon partit de la temporada aquesta nit a casa seva contra l’Osasuna Magna i venen de perdre la final de la Champions contra el Barça diumenge passat al Palau Blaugrana, de manera que aquesta temporada no jugaran la màxima competició continental de clubs.

L’argentí Diego Giustozzi entrena, per segona temporada, un equip plagat d’estrelles i futbolistes internacionals on també destaca l’exjugador de l’Industrias Pol Pacheco.

EMPAT ‘IN EXTREMIS’
L’Industrias, per la seva banda, afrontarà el partit després de sumar el primer empat de la temporada abans-d’ahir al Municipal d’A Malata contra l’O Parrulo (4-4).

De fet, el punt s’explica en bona part per l’actuació de Tomás Drahovský, autor d’un hat trick que li va servir per situar-se al capdamunt de la taula de golejadors de la lliga. La majoria de gols es van concentrar en la segona meitat (el partit va arribar 1-1 al descans), i amb canvis de dominador al marcador constants. De fet, els colomencs van haver de jugar de cinc en els darrers minuts per salvar un punt que semblava gairebé perdut.