Els jugadors, tristos després de la derrota per la mínima. Foto: ISC

“Hi ha moltes coses per aprendre i s’aprèn fallant”. Així resumia Sebas Corso, minuts després del partit i encara amb el dolor recent de la derrota, l’eliminació a la Copa del Rei de futbol sala de l’Industrias Santa Coloma contra l’Inter (2-1).

I és que Albert Cardona va avançar els de Javi Rodríguez a la primera part i va fer somiar amb la proesa, però els gols d’Eric Martel abans del descans i de l’argentí Lucas Tripodi quan faltaven cinc minuts per al final van ensorrar el somni de ser campions i, tot i que l’equip jugava com a visitant, van infringir la primera derrota als colomencs al Pavelló Nou d’ençà que es va reobrir.

En la línia del que va apuntar Corso es va manifestar el tècnic, Javi Rodríguez, qui en sala de premsa va dir marxar “fastiguejat perquè era una il·lusió jugar aquesta final, però també conscient que els errors es paguen”.

L’equip torna a posar el focus en la lliga, ja que demà a les set de la tarda visitarà la pista del Valdepeñas en un partit importantíssim de cara a assegurar plaça de play-off.