L’Industrias li va donar al Pavelló Nou el comiat que mereixia. L’equip colomenc, que durant el que resta de temporada i el curs que ve jugarà a l’Olímpic de Badalona (per les obres de remodelació que començaran de forma imminent a l’equipament esportiu), va aconseguir trencar la seva mala dinàmica i derrotar el Sala10 Zaragoza (4-2).

Ximbinha i Pol Pacheco (aquest últim, des del punt de penal) van marcar els dos primers gols del conjunt blanc abans del minut 10 de partit, però els aragonesos van aconseguir restablir l’empat al descans. La segona meitat, però, va tenir el final somiat: Ximbinha va anotar el seu segon gol del migdia i Verdejo, aprofitant que els visitants havien fet entrar el porter-jugador, va marcar la sentència quan faltaven menys de tres minuts per al 40.

ANTEQUERA I BADALONA
L’equip, que ara és onzè a sis punts del play-off, descansarà aquest cap de setmana (hi ha partits de les seleccions estatals) i tornarà a la competició el divendres 8 del mes que ve, quan els de Redondo visitaran la pista del CD UMA Antequera. El debut a l’Olímpic serà una setmana més tard, el dissabte 16, amb un partit contra l’Osasuna Magna.