El derbi de la primera volta es jugarà a l’Olímpic. Foto: CJB

Tot decidit. Des de dijous de la setmana passada, tant l’Snatt’s Sant Adrià com la Penya ja tenen definit el calendari de la temporada 2020-21, que es posarà en marxa el primer cap de setmana del mes d’octubre. Els dos conjunts del Barcelonès Nord coincideixen en el grup C de la segona categoria del bàsquet estatal.

Les de Dani José debutaran al Marina Besòs el diumenge 4 a les 12 del migdia contra una de les nouvingudes a la categoria, el CB Andratx. El primer desplaçament del conjunt lila serà sis dies després a Mataró per jugar contra el Bàsquet Maresme Boet 3 Viles de Jordi Vizcaíno. La fi de la primera volta coincidirà amb l’últim partit competitiu de l’any (el 20 de desembre contra l’Helios a Sant Adrià), mentre que l’últim partit de la fase regular de la lliga serà a Saragossa.

El Joventut, per la seva banda, debutarà a Palma de Mallorca contra un altre dels equips recent ascendits, el Sant Josep Obrer, també el 4 d’octubre. L’estrena com a local a la categoria (les verd-i-negres jugaran els seus partits a l’Olímpic) serà el dissabte 10, contra la UE Mataró. El punt final a la primera volta i a la fase regular de l’LF2 farà que les de Guillem Abelló es vegin les cares contra l’Stadium Casablanca de Saragossa, primer a Badalona i per acabar a Aragó.

EL PRIMER DERBI, EL NOVEMBRE
El que també està marcat en vermell per als dos equips és el dissabte 7 de novembre, quan, en la sisena jornada, es jugarà el derbi de la primera volta a Badalona. Serà el primer cop que els dos equips es vegin les cares en la segona màxima categoria del bàsquet espanyol.

Per gaudir del derbi de la segona volta caldrà esperar uns mesos més; aquest partit es jugarà al Marina Besòs el diumenge 7 de febrer.