La temporada de l’equip ha estat excel·lent. Foto: HLT

Les Tucans sabien que havien de patir si volien guanyar la lliga, però d’aquestes dues premises només es va complir la del patiment. L’equip va perdre els dos partits que es van disputar a la pista del Tres Cantos durant els dos dies del cap de setmana passat per coronar-se subcampió de la Liga Elite.

Les adrianenques defensaven l’1-0 aconseguit fa més d’un mes (el passat 11 de maig) a la Pau i sabien que en tenien prou amb un empat en el segon partit, però el matx no va sortir com els convenia. De fet, dissabte passat les de Ramon Marty es van trobar amb una força imparable al davant que va guanyar per 5-0. Les Tucans van resistir contra les Kamikazes, però el tercer gol que l’equip va encaixar quan només faltava mig minut per al descans va acabar de dinamitar la moral del conjunt lila.

Així, el títol es jugaria en un nou enfrontament l’endemà al mateix escenari, el Polideportivo Laura Oter. Gairebé va ser més important recuperar-se psicològicament de la golejada que no pas físicament.

Les Tucans resistirien molt més que en el primer partit a la Comunitat de Madrid, però de nou es van trobar amb un gol en contra a les acaballes de la primera part. Les madrilenyes marcarien el tercer gol quan faltava poc més d’un minut per al final, tot i que l’últim gol de la temporada va portar la signatura d’Aina Pascual.