El de dissabte serà el segon partit seguit a domicili. Foto: M. Pozo / Unicaja

La Penya encara l’avantpenúltima jornada de la fase regular de la lliga ACB de bàsquet amb la classificació per al play-off a tocar. De fet, el més probable és que els de Carles Duran tanquin aquest primer tram de la classificació en la setena plaça, circumstància que creuaria els verd-i-negres amb el segon classificat… que gairebé amb tota probabilitat serà el FC Barcelona.

Sigui com sigui, els badalonins afrontaran dissabte un desplaçament a Vitòria per jugar contra un Baskonia que encara té dues jornades pendents (una d’elles, encara sense data) i que en el millor dels casos podria ser tercer al final de la lliga regular. Arturs Zagars, Demetrius Jackson i Xabi López-Arostegui, les baixes que arrossega Duran en els darrers partits, seguiran fora de la dinàmica verd-i-negra.

REMUNTADA SENSE PREMI
Els badalonins, doncs, voldran tornar a la dinàmica de resultats positius que va acabar dissabte passat a la pista de l’Unicaja de Màlaga (102-93). La Penya va caure a la pròrroga al Martín Carpena en un partit espectacular, amb una remuntada en el darrer parcial, però que no serviria perquè l’equip sumés la tercera victòria seguida.

Especialment brillant a Andalusia va estar Neno Dimitrijevic, que va jugar el seu millor partit a la lliga. El base macedoni va anotar 27 punts, va col·locar dos taps, va repartir vuit assistències i va enfilar-se fins als 30 punts de valoració, la seva millor marca.