L’afició va tornar a les graderies de l’Olímpic. Foto: CJB

El Joventut pot seguir presumint d’estar invicte a Europa. Els de Carles Duran van guanyar el quart partit del curs a l’Euro Cup ahir a la nit a l’Olímpic contra el Venezia (92-78) i es reivindiquen com un dels equips que vol guanyar la competició.

De nou amb públic a les graderies de l’Olímpic, els badalonins van haver d’esperar a la segona meitat per decantar la balança a favor seu. De fet, els italians van arribar a tenir una renda que es va acostar als 10 punts, però la reacció de la Penya va servir per neutralitzar l’empenta visitant i convertir la segona part en un mini partit de 10 minuts, ja que el resultat al descans era d’empat a 45.

La millor versió dels de Duran va començar a mostrar-se després de tornar dels vestidors. Pau Ribas, Ante Tomic i Xabi López-Arostegui van sumar forces per liderar l’ofensiva i posar els fonaments de la futura victòria, que s’acabaria de fer realitat, sense patir, en el quart parcial, gràcies també a la bona defensa.

Tomic i Vladimir Brodziansky van arribar als 28 i 20 punts de valoració, respectivament, mentre que López Arostegui i Ribas també van ser fonamentals perquè els verd-i-negres segueixin sense perdre a Europa.

EXAMEN CONTRA BASKONIA
Amb l’eufòria després d’una nova victòria continental, els verd-i-negres centren ja els seus esforços en preparar el partit de la setena jornada de l’ACB, que els de Duran jugaran dissabte a tres quarts de nou del vespre contra el Baskonia de Dusko Ivanovic. Jugades les sis primeres dates del campionat, la Penya i els alabesos presenten el mateix balanç de victòries i derrotes: 4-2.