Una de les pistes de tenis del CE Mas Ram. Foto: CE Mas Ram

El Joventut de Badalona ha sortit al pas d’una informació publicada ahir a Palco 23 que deia que els socis del Club Esportiu Mas Ram amenacen portar la Penya als tribunals per incompliment de contracte. Segons aquest mitjà, el club vol vendre els terrenys d’aquesta instal·lació a un grup, que construiria un geriàtric, a canvi de dos milions d’euros.

Aquest matí, en un comunicat, el Joventut assegura que “ha complert escrupolosament tots els contractes i acords en vigor d’aquest club de tennis durant tot el temps que dura la seva relació”. De fet, el text va més enllà i diu que “ni el Club Joventut Badalona SAD ni la seva filial Zona Esportiva Mas Ram SA estan immerses en cap situació judicial sobre aquest tema”, perquè “el club compleix estrictament amb la legalitat vigent en tots els àmbits”.

No és el primer cop que la possibilitat d’acudir a la justícia apareix sobre la taula. De fet, fa tot just 10 anys (a principis del mes de febrer de 2011) i després de molts anys de litigis i gràcies també a la mediació de l’Ajuntament, ambdues entitats van signar un acord per evitar anar als tribunals.