Els colomencs són un dels millors de la lliga a domicili. Foto: ISC

L’Industrias de Javi Rodríguez és un dels tres equips de Primera Divisió (i l’únic que ocupa posicions de play-off) que encara no ha pogut celebrar cap victòria a casa. I és que d’ençà que els colomencs han canviat l’Olímpic de Badalona pel Camp del Ferro, jugant com a locals a la lliga els resultats són dos empats i tres derrotes.

Si bé és cert que molts d’aquests resultats han canviat desfavorablement a l’Industrias en els darrers instants dels partits, el contrast amb el botí que els de Santa Coloma han obtingut a domicili és molt cridaner: tres victòries i tres empats, resultats que només millora el líder, el Levante, amb quatre triomfs lluny de casa seva.

Per això, l’equip (que és sisè) vol posar punt final a aquesta inèrcia negativa en el partit d’aquest cap de setmana contra el Jimbee Cartagena, el tercer, i a qui els colomencs empatarien amb 17 punts si derroten. L’equip que entrena Duda s’ha mostrat com un bloc molt més fiable al Palacio de los Deportes de Cartagena que no pas en els seus desplaçaments, on només ha sumat 4 punts dels 12 possibles.

A VUITENS DE COPA
El dels murcians, però, serà el segon partit de la setmana, ja que l’equip va superar el Mataró ahir al vespre en la primera eliminatòria de la Copa del Rei (3-9).

Roger Bermusell, Albert Cardona, Tomas Drahovsky, Abdelah Mottaki, Uri Santos (per partida doble), Khalid Stitou (autor també d’un doblet) i Carlos Lavado van ser els autors dels gols colomencs. L’equip, doncs, passa als vuitens de final d’aquesta competició i espera conèixer el seu rival en els pròxims dies.