Imatges com aquesta seguiran veint-se al pavelló. Foto: CBSJ

El tancament del Centre Parroquial Sant Josep de Badalona va fer un gir de 180 graus divendres passat. 24 hores abans de la data fixada, l’alcalde Álex Pastor anunciava un recurs del club de bàsquet relacionat amb la clausura del pavelló per la manca de llicència de l’equipament.

Hores després, al vespre del mateix divendres, el club va emetre un nou comunicat anunciant que aquest recurs els dona la tranquil·litat necessària per evitar aquest tancament imminent i que ja treballen “en un informe tècnic que detalli els aspectes a corregir i la valoració econòmica per anar posant fil a l’agulla”. L’entitat també va anunciar que posa en marxa “una campanya per generar recursos i col·laboracions solidàries” per ajudar a afrontar el manteniment de les instal·lacions. El club, a més, va assegurar haver rebut un “certificat de solidesa de l’estructura de les instal·lacions”, un document que certifica que l’edifici compleix “les condicions de seguretat necessàries per a l’ús que es destina”.

D’aquesta manera, els partits del cap de setmana que en principi ja no s’havien de jugar a l’emblemàtica pista del número 40 del carrer d’Enric Borràs s’hi van acabar fent. Això hauria de tenir continuïtat els pròxims caps de setmana, excepte el vinent, quan les competicions s’aturen pel pont de la Puríssima.

Sigui com sigui, Arquebisbat de Barcelona, Ajuntament, parròquia i club mantenen fixada la reunió del pròxim dilluns 16 de desembre que s’havia acordat en la trobada de la setmana passada. La voluntat del club és que el Sant Josep pugui seguir jugant i entrenant a les seves històriques instal·lacions.