L’entrenador assumeix un nou repte. Foto: FSA

Des de divendres passat és oficial: Enric Cervera és el nou entrenador del primer equip del Femení Sant Adrià. Un mes i mig després de l’anunci de la marxa de Dani José (també deixa el club la Helena López), el club va comunicar que el fins ara entrenador del júnior A de l’entitat és l’escollit per ser al capdavant de la banqueta en l’aventura que l’Snatt’s tindrà a la nova segona categoria del bàsquet estatal femení, la Liga Femenina Challenge.

L’aposta per Cervera va en la línia de l’ADN del club, que confia en el seu planter, tant a l’hora de promocionar jugadores com integrants de cossos tècnics; Cervera va arribar a l’entitat a principis de la temporada 2014-15 i al llarg de la seva trajectòria al bàsquet base lila ha assolit grans èxits i títols. Campió d’Espanya Cadet i de Catalunya amb la generació de jugadores del 2002, també va formar part de l’staff que va aixecar la Lliga Catalana de Lliga Femenina 2 la temporada 2014-15.

JORNADES DE TECNIFICACIÓ
Per altra banda, a partir del pròxim dilluns 28, el club tornarà a posar en marxa les jornades de tecnificació per a infants (també nens) de totes les edats. Les sessions es faran a la tarda al pavelló Marina Besòs.