Les sessions de treball, de moment, seran individuals. Foto: CJB

Era l’escenari més factible per al retorn a la feina i va acabar complint-se: des de dilluns d’aquesta setmana, la plantilla del Joventut torna a entrenar a les instal·lacions de l’Olímpic de Badalona. Després que durant la setmana passada es fes la desinfecció a fons dels espais on els jugadors s’exercitaran (condició indispensable en totes les disciplines que han de tornar a posar-se en marxa), divendres el club va comunicar que les sessions es tornarien a posar en marxa a principis d’aquesta setmana.

Així, després de prop de dos mesos, el parquet i els gimnasos de l’Olímpic van tornar a veure desfilar Klemen Prepelic i Xabi López-Arostegui, i també Carles Duran, que va supervisar les primeres rutines de feina dels seus jugadors fora de casa.

El contacte entre jugadors, de moment, és inexistent; de fet, per complir el protocol i la normativa del Consell Superior d’Esports (CSD), cadascun d’ells accedeix a la pista en una franja horària diferent per no coincidir amb els companys ni a la pista ni al gimnàs. Els vestidors estan tancats, de manera que quan acaben han d’anar a casa a dutxar-se sense canviar-se de roba (també han d’arribar a les instal·lacions del club amb la roba d’entrenament ja posada) i cada cop que acaben les sessions (sempre es treballarà amb els mateixos preparadors, que aniran amb mascareta i guants) les instal·lacions tornen a desinfectar-se.

CONTRAST DE SENSACIONS
Després de la primera sessió, López-Arostegui va voler compartir les seves sensacions amb l’afició amb un vídeo al perfil de Twitter del club. L’aler de Getxo va dir que havia sentit un contrast de sensacions, ja que li havia semblat “estrany” tornar a agafar una pilota després de tant temps, però que estava content per poder tornar a trepitjar l’Olímpic.