Un moment de la semifinal. Foto: Joan Sancho / FEFA

Repetició de la final del 2019. Els Badalona Dracs es jugaran l’onzè títol de la Serie A del futbol americà estatal contra Las Rozas Black Demons, en un partit que es jugarà el dissabte de la setmana que ve a les set de la tarda a l’Estadi Municipal de Badalona.

El conjunt d’Óscar Calatayud va accedir a la final de forma clara, derrotant els Osos Rivas per 21-0 en la segona semifinal, jugada diumenge al Camp Municipal de Montigalà. Els Dracs es van beneficiar de la lesió del quarterback dels visitants, Garrett Dellechiaie, en la primera jugada del partit i van poder contenir l’ofensiva dels Osos. La defensa badalonina és la millor del campionat i va confirmar-ho de nou sense concedir ni un punt.

De fet, el primer quart es va tancar amb el resultat inicial, i no seria fins al segon parcial quan els de Calatayud anotarien els dos primers touchdowns (de la mà de Mike Taylor i Dario Dobrolevski), mentre que la sentència arribaria per part de Niko Lester.