La plantilla celebra el primer èxit de la temporada. Foto: CES

El Seagull ja té assegurada, de cara al curs que ve, la seva presència a la nova Primera Divisió B del futbol femení. Això és segur passi el que passi en les cinc jornades que falten, encara que el premi encara podria ser més gran, ja que les de Jordi Ferrón són la principal alternativa al títol, que ara mateix seria per al Zaragoza Club de Fútbol Femenino.

El conjunt de Jordi Ferrón va assegurar-se la seva presència en aquesta categoria que s’estrenarà el pròxim mes de setembre gràcies a la seva victòria de diumenge passat contra l’Igualada al Municipal de Badalona (3-1, amb dianes d’Irina Uribe, Pilar Garrote i Sara Serna). La quarta posició serà també matemàticament per a les gavines si el Collerense deixa de guanyar un sol punt en aquesta recta final del campionat.

Les badalonines visitaran, aquest diumenge, el camp del Sant Pere Pescador, on buscaran trencar una mala dinàmica recent lluny de casa, on encadenen dues jornades sense guanyar (derrota 3-1 a Lleida contra l’AEM i 2-2 a principis de mes a Sant Adrià contra l’Espanyol B).

IMPROBABLE, NO IMPOSSIBLE
Molt més difícil, en canvi, és que el Sant Gabriel aspiri a l’ascens. El conjunt de Sant Adrià és setè amb 31 punts, i tenint en compte que pugen els quatre primers i els dos millors cinquens, necessita fer un ple de victòries en els cinc últims partits i que Collerense i Espanyol B fallin. El pròxim matx per al Sangra serà precisament contra el filial perico.