El futbolista badaloní Javi Márquez va rebre aquest diumenge passat el títol de Casteller Honorífic de la mà dels de Badalona, coincidint amb les Festes de Maig de la ciutat.

Al llarg de la jornada el de l’Espanyol va acompanyar la colla dutant la seva actuació, va ser present al balcó i posteriorment va seguir els castellers en la resta de les seves activitats. Des de la colla volem agrair la participació i la implicació del jugador en els actes que es van organitzar per celebrar la diada.

Enguany ha estat la quarta vegada que la colla castellera Micaco ha nomenat Casteller Honorífic a un personatge rellevant de la ciutat.

L’any 2009 es va fer la primera entrega d’aquest títol a la periodista Lídia Heredia, posteriorment el guionista i humorista Quim Morales i, en l’última edició va rebre l’homenatge Mireia Belmonte. Tots van rebre també la camisa de la colla.

QUI ÉS?

Javi Márquez va néixer a Badalona l’any 1986 i actualment és jugador del R.C.E Espanyol. Va començar a jugar al UDE Gramanet i posteriorment va entrar a jugar al seu actual club. L’any 2005 va pujar a l’Espanyol B i l’any 2009 va debutar en el primer equip. Des de llavors ha jugat a la primera divisió espanyola i està molt ben valorat pels clubs dins la lliga espanyola i també europea. Pertany a més a la selecció catalana absoluta de futbol.