L’amenaça del tancament de la pista hauria desaparegut. Foto: CBSJ

“Queda molt per parlar, i no tenim el tema solucionat ni de bon tros, però la bona notícia és que sembla que la idea de fer-nos fora queda descartada”. Així, amb aquesta piulada que tancava un fil de tuits, el CB Sant Josep explicava el resultat de la reunió mantinguda dilluns passat amb l’Arquebisbat de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona.

I és que en aquesta trobada, l’Arquebisbat hauria plantejat al govern municipal d’Álex Pastor que assumís la gestió de la històrica pista a canvi de la permuta d’uns terrenys, que permetrien que l’ens eclesiàstic pugui impulsar el projecte de la residència que vol fer a la ciutat.

El Sant Pep va assegurar, en el mateix fil de tuits, que durant la reunió va notar una bona sintonia amb les altres parts (“grups municipals, Club i Arquebisbat estem d’acord que el Sant Pep ha de continuar fent bàsquet a la seva pista, no ha de marxar”) i va assegurar que també ha de resoldre “el problema de la llicència d’activitats”, però va recordar que té “un informe tècnic que diu que les deficiències que presenten les instal·lacions actuals de cara a obtenir la llicència municipal són esmenables”.

Sigui com sigui, si la proposta acaba sent realitat, caldrà veure en quina situació econòmica es troba l’Ajuntament per tal d’afrontar les reformes que la pista necessita. De fet, aquesta mateixa setmana el govern de Pastor ha hagut d’aprovar un pla d’ajustament que afectarà les inversions de l’any vinent.