El president sortint, Felipe Martínez

Després que en els darrers dies no s’hagi presentat de manera legal cap candidat a les eleccions a president i junta directiva del Badalona, el club ha decidit realitzar una junta gestora que treballarà fins que es convoquin novament eleccions.

Tal com marquen els estatuts de les entitats quan aquest cas es produeix, una nova junta gestora ha d’agafar les regnes del club amb l’objectiu de tornar a convocar eleccions en un període breu de temps. Aquesta junta provisional podria gestionar el club durant les properes setmanes o mesos.

Una assemblea extraordinària de socis escollirà els seus nous gestors provisionals, que mantindran el càrrec almenys tres mesos. Tot apunta a que si els socis accepten, el president sortint, Felipe Martínez, podria encapçalar aquesta gestora provisional.

TEMPORADA ESPORTIVA

La situació social de l’entitat contrasta amb l’esportiva, on l’equip dirigit per Manolo Márquez lluita per una plaça de promoció d’ascens a Segona A.

Per una qüestió de calendari, els socis que provisionalment es facin amb el control del club seran també els encarregats de planificar la propera temporada esportiva.