El bàsquet de la ciutat segueix col·leccionant premis. Fotos: Twitter i Instagram

Badalona és el bressol del bàsquet, i aquesta condició va tornar a fer-se evident en la 32a edició dels Premios Gigantes, de la prestigiosa revista Gigantes del basket, celebrada dilluns passat a Madrid. El director esportiu de la Penya, Jordi Martí, i la jugadora badalonina Anna Cruz van rebre guardons per part d’aquesta publicació especialitzada.

“És important i afalagador, però és un premi compartit amb l’staff, els jugadors i tota la resta de personal del club”, assegura a Línia Nord el màxim responsable esportiu del club verd-i-negre, escollit millor director esportiu. “Em sembla que el guardó reconeix la feina de la temporada passada, que va ser molt maca, i més encara si tenim en compte com estàvem dos anys enrere, en una situació molt crítica”, afegeix Martí, que presumeix que la Penya continua mantenint “l’essència i l’aposta pel planter malgrat haver perdut molt talent en els últims anys” i destaca el caràcter competitiu de la primera plantilla en un any farcit de complicacions.

Per la seva banda, Cruz va pujar a l’escenari amb crosses (fa poques setmanes que es va operar del menisc extern del seu genoll dret i hauria d’estar recuperada per la disputa dels Jocs Olímpics) per recollir el premi Gigante del Año Femenino. La gala també va tenir un record per a Kobe Bryant.