Hurtado va jugar gairebé vuit minuts i va anotar un triple. Foto: FSA

La quarta victòria de l’Snatt’s Sant Adrià (67-38 diumenge passat contra el GEiEG) va ser més dolça que cap altra per a Cris Hurtado; i és que després de 19 mesos fora de les pistes per una lesió al genoll, la capitana lila va poder tornar a fer el que més li agrada: jugar a bàsquet.

“Fins a aquest dia, els partits es feien estranys. Va ser una tarda molt especial, perquè és el tercer cop que m’he hagut de recuperar després d’una lesió així, i molts cops havia pensat que no tornaria a jugar”, explica Hurtado a Línia Nord. La capitana, però, admet que ha tornat a sentir-se jugadora, però que encara li queda molta feina per endavant per tornar a estar al 100%.
La càrrega emocional del matx, però, no va limitar-se al retorn a la competició de la jugadora de Blanes; abans del partit es va guardar un minut de silenci en record de José Aneas, pare del president i de l’entrenador lila, que va morir el dia 30 d’octubre.

Amb el partit ja en marxa, les adrianenques van voler imprimir un ritme alt des del començament i en primera instància van aconseguir-ho, amb un parcial de 9-2. La reacció visitant equilibraria les forces, tot i que l’empenta lila faria que es tanqués el primer quart amb un 20-14 i que el resultat al descans fos de 37-25.

El retorn de l’Snatt’s al parquet del Marina Besòs va coincidir amb la reaparició d’Hurtado. L’aler pivot va tenir temps, en els gairebé vuit minuts de joc que va disputar, d’anotar un dels dos triples que va llançar i de capturar cinc rebots, tots ells defensius. L’actuació de la capitana, doncs, va contribuir a una victòria (els parcials de 17-6 i 13-7 en el tercer i el quart període van acabar convertint el matx en un monòleg de l’equip de Sant Adrià) en la qual van brillar de forma especial dues companyes del joc interior del conjunt de César Aneas: Maimouna Diarra (18 punts i 11 rebots) i Bojana Kovacevic (12 punts i 9 rebots).

Aquesta diferència en les captures (52 liles per 28 del conjunt visitant) afegida a la intensitat defensiva adrianenca van ser dos dels aspectes clau per entendre la diferència final en el marcador.

EL VIATGE MÉS LLARG DEL CURS
Aquest nou triomf de l’Snatt’s (el quart) serveix perquè l’equip es mantingui a una sola victòria de l’únic conjunt que, fins ara, ha fet un cinc de cinc, el Lima-Horta.

La persecució del conjunt de Sant Adrià viurà un nou episodi aquest diumenge a les quatre de la tarda, quan el conjunt d’Aneas jugarà a las Palmas de Gran Canaria contra el Magec Tías. Aquest desplaçament significa el viatge més llarg del curs.