Carla Cotado

Carla Cotado, aquesta temporada. Foto: Manel Expósito

Fa un mes i escaig que Carla Cotado (Mollet del Vallès, 1993) va disputar els seus primers minuts del curs 2021-2022. Era el minut 83 quan la lateral esquerra del CE Seagull sortia al camp per substituir Maitane Garcia, amb 1-0 al marcador (gol d’una altra defensa, Rocío Serrano). Blanca Garcia, en el minut 89, arrodoniria el triomf de les locals davant el CD Parquesol a l’Estadi (2-0).

Cotado celebrava així el seu retorn a les pistes després d’uns mesos d’inactivitat per lesions de menisc i cartílag. Des d’aquell 3 d’octubre, les gavines només han sumat un punt més, contra el RCE Racing, i són tretzenes amb quatre punts. “Som a temps d’adaptar-nos a aquesta nova Lliga”, explicava la molletana a Minut 91, de Televisió de Badalona. La Segona Divisió torna a tenir dos grups i el Seagull competeix al nord, amb rivals potents com el Depor, el Llevant Les Planes, l’EDF Logroño (subcampió de la penúltima Copa de la Reina) o l’Espanyol, club de formació de Cotado, que va debutar a Primera Divisió com a blanc-i-blava.

La defensa és l’alegria en la dificultat del CE Seagull. Cotado està recuperant sensacions cada jornada. “No ens enfonsem”, deia després de perdre 0-1 contra el CD Pradejón. Diumenge visiten el Saragossa CF, a qui atraparien a la classificació en cas de victòria.