La celebració del segon títol de la temporada. Foto: FEFA

Doblet per marxar de vacances. Els Badalona Dracs d’Óscar Calatayud tornen a ser campions de la Copa d’Espanya de futbol americà, gràcies a la victòria aconseguida dissabte passat al Municipal de Montigalà contra els Las Rozas Black Demons (14-7).

El triomf del conjunt badaloní, però, va ser patit, ja que va ser necessària una remuntada en un partit marcat per la superioritat de les defenses sobre la fase ofensiva del joc dels dos equips.

De fet, ningú va aconseguir trencar el 0-0 inicial en el primer parcial. Els Dracs, però, veurien com la final es desequilibrava a favor dels madrilenys poc abans del descans, quan una passada de David de Diego trobava desmarcat Matías Castagno.

Edu Morlans s’encarregaria de retornar la igualtat al marcador amb una cursa marca de la casa al tercer període (obrint-se de forma imparable per als visitants), de manera que l’emoció era màxima a l’inici de l’últim quart. Els Dracs van forçar una patada de refús dels madrilenys, que va quedar curta, de manera que l’atac va començar a camp contrari. Sergi Gonzalo va dibuixar una passada atrapada per Raúl Cernuda, qui amb l’únic touchdown drac del partit asseguraria que aquest títol coper es quedava a Badalona.

Morlans, el running back del conjunt de Calatayud, va rebre el premi a millor jugador d’un partit que serveix per tancar aquesta atípica temporada.