Un detall dels matalassos en els quals entrena la UGE. Foto: UGE

Quatre dies després del fil de piulades en el qual la UGE Badalona denunciava el mal estat de les seves instal·lacions, abans-d’ahir diversos clubs de la ciutat van mantenir una reunió amb el coordinador d’Esports, Jordi Ferrón, en la qual li van transmetre les seves inquietuds, necessitats i reivindicacions.

“La idea de la trobada era no ser destructius, sinó constructius i propositius”, explica a Línia Nord el president de la UGE, David Gallego. “Al final, el que demanem és igualtat de condicions per entrenar i competir”, afegeix. A la trobada hi van assistir tècnics i dirigents del club de bitlles catalanes, del club de rubgi, del club de rítmica i de l’Iris. Altres entitats que també han alçat la seva veu però que no hi van poder assistir són el club d’hoquei, el de patinatge i els Dracs.

Sigui com sigui, Gallego valora positivament la trobada, que considera com una bona primera presa de contacte, i es mostra convençut que n’hi haurà més. “Es podria parlar de recuperar celebracions com la Fira de l’Esport o la Nit de l’Esport, que ens donen visibilitat, i també seria una gran idea que els clubs de la ciutat ens encarreguéssim de les activitats que fem en els casals d’estiu municipals”, conclou.

“BONES SENSACIONS”
Ferrón, per la seva banda, comparteix les “bones sensacions” amb les quals els clubs van tancar la reunió i també es mostra predisposat a seguir treballant. “Apostem per intentar solucionar els problemes dialogant, havíem mantingut reunions de forma individual i ara ho farem conjuntament”, admet Ferrón.