L’equip milita a la Segona Catalana. Foto: UDAG

97 anys i nombrosos moments de glòria en moltes categories contemplen un club històric com la Grama, que fa uns dies va posar en marxa una campanya de micromecenatge a la plataforma GoFundMe per un únic motiu: continuar competint la temporada 2020-21.

“La campanya es posa en marxa per garantir que l’equip continuï jugant (a Segona Catalana), que és un dret que s’ha guanyat sobre la gespa”, explica el president del club, David Herrero, a Línia Nord. “Els diners (l’objectiu són 12.500 euros) són per cobrir les despeses bàsiques: fitxes, inscripcions, arbitratges i el lloguer del camp per als partits”, afegeix el dirigent.

La Grama ha decidit engegar aquest mecanisme del micromecenatge per les dificultats econòmiques derivades del virus. “No sabem res de la temporada 2020-21, però el que està clar és que serà molt complicada. Hi haurà patrocinadors que no podran seguir amb nosaltres”, apunta Herrero, que també diu estar a l’espera de notícies per part de la Federació Catalana. “Sabem que oferiran crèdits als clubs a interès zero, però esportivament no hi ha cap certesa, ni quants grups hi haurà, ni la data d’inici, ni quan començarem la pretemporada…”, apunta el president, que diu que enguany, més que mai, tocarà treballar a contrarellotge.

BABY TORNA A VESTIR DE BLAU
Esportivament, la segona setmana del mes va arrencar amb un fitxatge, o millor dit, amb un retorn; Gabriel Santiago Fernández, Baby, tornarà a vestir de blau el curs que ve i es converteix d’aquesta manera en la primera peça de la Grama 2020-21.