Els veterans del Joventut s’enfrontaran al FC Barcelona

El Pavelló de la Plana acollirà diumenge un partit molt especial. Es tracta de la trobada entre l’equip dels Veterans del Joventut i els del FC Barcelona que disputaran un partit benèfic en el que els ingressos es destinaran a aconseguir la victòria en la lluita contra el càncer.

Abans, però, es disputarà un partit que enfrontarà als regidors de l’Ajuntament de la ciutat amb membres de l’Associació Centre Comerç. En aquest cas, els comerciants faran una donació a la Fundació Badalona Contra el Càncer de 100 euros cada un.

JOVENTUT VS. BARÇA

A les 11.30h es jugarà el partit més esperat que ajuntarà en una mateixa pista als ex jugadors del Joventut i als del Barça.

En el terreny de joc els aficionats de La Penya podran comprovar la perícia dels següents jugadors: Carles Ruf, Josep Maria Margall, Carles Marco, Guifré Lluís, Juanan Morales, Dani Pérez, Jordi Pardo, Jofre Lleal, Antonio Medianero, Jaume Comas, Miki i Jordi Llorens, tots ells entrenats per Josep Lluís i Joan Canals.

Tant en el primer partit com en l’amistós, els ex àrbitres Víctor Laínez i Ezequiel Barrios seran els encarregats de conduir l’encontre. I com si es tractés d’una competició entre els primers equips d’ambdós clubs, les jugades estaran comentades per l’speaker Xavier Morera.

Les entrades estaran a la venda el mateix dia a la porta del Pavelló. El donatiu serà de 5 euros els adults i 3 euros els nens i també hi haurà la possibilitat de contribuir amb fila zero fent un ingrés bancari.

Enguany tots els diners recollits aniran destinats a la rehabilitació de la planta d’hospitalització de l’ICO Badalona, situada a l’Hospital Germans Trias i Pujol.