De debò es veuria en un govern de 27 regidors juntament amb Sabater, Torrents…?
Jo aposto més per un gran acord de governabilitat. Un gran pacte que reflecteixi la voluntat real dels veïns expressada a les urnes.

Per què ha recollit el guant de Guijarro?
Perquè entenia que la seva proposta era el reconeixement al fet que des de la confrontació ideològica no ens en sortirem.

Guijarro diu que té el suport implícit de vostè per fer possible un gran govern d’unitat liderat per ell.
Nosaltres no contemplem cap altre escenari que no sigui el de presentar la meva candidatura a l’alcaldia. Les interpretacions del PSC em semblen un exercici de fantasia important. Coincidim amb ells que ens calen amplis consensos per tirar endavant la ciutat, però respectant la voluntat dels veïns. Jo a Guijarro li dono suport perquè formi part de la solució, però l’alcalde he de ser jo.

Mentre es parla d’aquest govern dels 27 no es parla d’un possible pacte de les forces progressistes, i això a vostè ja li va bé…
A Guanyem, ERC i JxCat això ni els distreu ni els provoca cap reflexió. Ells només volen repetir un pacte de perdedors. Estan obsessionats.

Si el PSC i la resta no s’entenen, ja es veu governant en minoria?
Tractant-se de Badalona, fins a l’últim minut sempre pot aparèixer una sorpresa. Seria el penúltim despropòsit dels partits de l’oposició. Espero que aquest cop el PSC actuï amb responsabilitat.

(Xavier García Albiol, PP)